top of page

CAMPAIGN | Internal online marketing #durftedelen

Bijgewerkt op: 3 jul. 2019

Manpower Online Marketing #durftedelen

Manpower is actief in de veranderde wereld van werk en doet veel onderzoek met het doel alle implicaties van deze veranderende wereld in kaart te brengen. Manpower helpt mensen succesvol te zijn in hun werk.

Durf te Delen:

Manpower gaat dit thema op 19 maart lanceren d.m.v. radio, social media en op de eigen website. De achterliggende gedachte is, dat als je meer met elkaar deelt, je samen sterker staat. Als een kandidaat meer van zichzelf laat zien, kunnen wij hem/haar beter helpen, dit geldt ook voor de opdrachtgever. Tegelijk willen wij als Manpower zo open mogelijk zijn, onze kennis, onze cultuur en onze uitdagingen delen.

Centraal in de campagne staat een Durf te Delen pagina op het web, waarop wij diverse zaken delen met onze doelgroepen: witboeken, een song, Twitterfeed, etc.

Om zoveel mogelijk gebruik te maken van het mooie webplatform dat we hebben, willen we dit thema direct al in de website onderbrengen.

Doelgroep: kandidaten en medewerkers.

Requirements:

1. Webadres

De pagina(s) zijn bereikbaar onder www.manpower.nl/durftedelen. Ook hebben wij de URL www.durftedelen.nl, welke we willen redirecten naar de pagina(s).

2. Template:

Voor de Durf te Delen pagina's hebben we een nieuw template nodig. In overleg met reclamebureau Woedend! Leveren wij de layout/vormgeving aan.

Ik wil het template van bovenaf tot en met de hoofdnavigatie gelijk houden aan de rest van de website, zodat het duidelijk 1 familie is, en de bezoeker op ieder moment een ander onderdeel van de site kan vinden. Onder de hoofdnavigatie wil ik het linker submenu aanhouden, maar verder zal de pagina heel anders worden qua layout en vormgeving. Op basis van dit template moeten meerdere pagina's gemaakt kunnen worden.

3. Inhoud:

De inhoud van de pagina(s) zal 'plat' zijn, in die zin dat er geen gebruik wordt gemaakt van de Powerbase integratie, noch zal er een ander systeem geintegreerd hoeven worden. Het gaat puur om het delen van content.

De content zal bestaan uit:

- Witboeken. Waarschijnlijk in de vorm van een banner die doorlinkt naar de bestaande witboekpagina op de site

- doorlinks naar onze Facebook page, onze LinkedIn company page en onze corporate Twitter pagina. Allen waarschijnlijk in de vorm van een blok met kleine banners

- Twitterfeed: we willen graag in de layout onze Twitterfeed opnemen (@MNPWR, nog niet live nu), zodat bezoekers de laatste tweets kunnen volgen

- Download van de Durf te Delen song. Edsilia Rombley heeft voor ons het Durf te Delen nummer ingezongen. Dit nummer willen we gratis downloadable maken via de site (check hosting capaciteit die daarvoor nodig is)

- Hetzelfde nummer willen we op de pagina beschikbaar maken als embedded video via YouTube

- verder kunnen er artikelen, downloadable presentaties etc beschikbaar gesteld worden

4. Structuur:

Woedend! Zal ons adviseren over layout en vormgeving. Het is nog niet duidelijk of we meteen van meerdere pagina's gebruik gaan maken, al dan niet verdeeld over submenu's. Wel moet dit bij het maken van het Durf te Delen onderdeel van de site rekening mee worden gehouden.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page