top of page

NEWS | Speaker at Barber Society Live 2018 about social media tactics:

Bijgewerkt op: 3 jul. 2019


Het gaat om een seminar van ca een half uur op BarberSociety live, het enige (en grootste) vakevenement voor barbers en herenkappers in Nederland en België! BarberSociety Live vindt plaats op zondag 25 juni van 11.00-18.00 uur op een stoere locatie in Amsterdam: ‘Zuiveringshal West’ van de Westergasfabriek. In de hal is een aparte seminar ruimte aanwezig.


BarberSociety Live richt zich op het barbiersvak en de interesses van barbers en biedt een inspirerende omgeving met ‘men’s stuff’. We bieden dus zowel branchegerelateerde merken als een aantal lifestyle merken de kans zichzelf te presenteren. Het is een vakevent waar Barbers & Herenkappers uit binnen- en buitenland elkaar in een relaxte sfeer ontmoeten, kennis uitwisselen en inspiratie opdoen. Het barbiersvak is tegenwoordig populair, er is sprake van een groei van barbershops en herenkappers. BarberSociety Live is het evenement dat gekoppeld is aan een besloten online community op Facebook, genaamd BarberSociety waar 1.200 leden actief ervaringen uitwisselen met elkaar.

N.a.v. een enquête op het eerste event vorig jaar, blijkt dat de barbers graag meer willen weten over social media. De tips & tricks zeg maar. Instagram is bij de kappers belangrijk, foto’s en filmpjes van haircuts worden rijkelijk gedeeld. Maar ook facebook is een belangrijk kanaal voor barbers. Zie ook de case van Schorem:

- intro > me, hedendaags online landschap & trends

- verhalen vertellen > context, company case/voorbeeld bij voorkeur branche (dus denk idd Schrama)

- hoe vertel een verhaal > welke content past hierbij, voorbeelden

- hoe zorg je dat je content veel (organisch) bereik genereert > distributie, copy, hashtags etc.

- hoe kunnen social advertising-tools hier aan bijdragen > paid vs. owned vs. combinatie

- waar kan je morgen al mee beginnen? > hands-on take-aways & nog wat laatste tips.


Publiceer eerst uw site en log vervolgens direct in op uw gepubliceerde website via een computer of mobiel apparaat. Zorg dat u inlogt met uw Wix-account, zodat u als admin op uw blog bent ingelogd.

U kunt vanaf uw gepubliceerde website uw blog beheren en berichten plaatsen. Log gewoon in op de blog met uw Wix-account.

Nu bent u klaar om berichten te schrijven, te bewerken en te beheren. Klik gewoon op 'Bericht maken' en vervolgens op 'Public
 


8 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page